Steeds meer Nederlanders ontdekken de heilzame werking van THC-olie, ook wel wietolie, cannabisolie of Rick Simpson olie genoemd. Officieel is wietolie met meer dan 0,2 procent THC illegaal in Nederland. Dat is jammer omdat het voor veel ziekten pas bij veel hogere concentraties van de werkzame stof invloed begint te hebben. Omdat veel patiënten met uiteenlopende aandoeningen baat hebben bij het middel wordt het tóch gebruikt. Maar als je het plantaardige medicijn niet zomaar in de winkel kunt kopen, hoe kom je er dan aan? Omdat de vraag naar  THC-olie groot is willen wij jou via deze pagina wat meer informatie geven.

THC-olie. Wat is dat?

THC-olie bevat een hoog gehalte aan THC cannabinoïden. In de cannabisplant zit van nature THCa (tetrahydrocannbinol zuur). Als je THCa (tetrahydrocannbinol zuur) gaat verhitten wordt dit THC. THC is net als CBD  één van de meest geneeskrachtige cannabinoïden die we tot nu toe kennen. De verwachting is dat we de komende jaren nog veel meer geneeskrachtige cannabinoïden zullen gaan ontdekken. THC-olie wordt over het algemeen gebruikt voor medicinale doeleinden. Bij overdosering kan THC-olie een sterk psychoactief effect hebben. Dit is niet het geval bij CBD-olie.

Medicinaal gebruik van THC-olie

THC-olie is in Nederland nog steeds een illigaal product. Dit ondanks dat er wereldwijd al  jaren veel onderzoek gedaan naar de heilzame werking van THC op ons lichaam. Gelukkig wordt door overheden steeds vaker toegelaten om medicinale cannabis in te zetten bij terminale kankerpatiënten, kinderen met ernstige epileptische aanvallen en mensen met chronische pijnen.

Waarom is THC-olie niet legaal verkrijgbaar?

THC-olie valt onder de Opiumwet in Nederland. Dit komt omdat THC een psychoactieve werking heeft. In de webshop verkopen wij géén THC olie. Wel kan je bij ons terecht als je vragen hebt over hoe je wel op een legale wijze aan THC-olie kan komen.

THC-olie legaal verkrijgbaar?

Is THC-olie in Nederland legaal verkrijgbaar? Dit is een vraag die we vaak krijgen. Op doktersrecept in THC-olie in Nederland verkrijgbaar bij de Transvaal Apotheek in Den Haag. Sinds 2015 kun je hier THC-olie verkrijgen die ze zelf bereiden. Echter is deze heel duur en niet zo sterk. Daarnaast zijn er een tal van actieve zogeheten Social Medical Clubs die mensen kunnen helpen aan THC-olie. Mocht je hiermee in contact willen komen, vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen u dan kosteloos in contact brengen met een betrouwbare partij. Geef gelijk aan voor welk doel je de olie wil gebruiken.

Belangrijke Noot: IkwilCBDolie.nu wil niet aanzetten tot het overtreden van de wet. Het maken en gebruik van wietolie/THC olie/cannabisolie is geheel voor eigen verantwoording. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele consequenties die voortvloeien uit het maken van wietolie. Ook willen wij iedereen er op wijzen dat verhandelen en of het produceren van deze oliën door de Nederlandse wet is verboden. Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden alleen gebruikt  voor het informeren over thc olie.